Ini Cerita Aku


Imma happy girl.......
Bila aku dapat tau aku diterima bekerja disebuah company di Skudai ney jugak.
Dulu dari jauh jee aku usha company tu, sb dy company besar
dan aku memang tau area Johor ney memang banyak job company tu pegang.

Nak jadikan cerita aku habis belajar, aku saje apply.
Dengan selekeh2 g laa anta resume. Ingatkan nak anta resume jerrkk.
Tetibe dy terus interview aku n suruh aku test design.
Tapi gua rilekk, jgn tunjuk gelabah sgt. chill laa konon kan. haha.
Aku diminta renew design company dy. Apakkk ahh.
Tapi gua buat juga.

Alhamdulilah. Designer situ suka design aku.
And aku terus diterima bekerja. 
Subhanallah. Alhamdulilah.
Rezeki Tuhan tu Indah.
Aku percaya pada rezeki yang Engkau beri kepada ku Ya Allah :)
Syukurr.

Dan aku dapat bekerja dalam minggu ney.
Ta sangka aku akan menjadi salah satu staff dari company yang dah lame aku usha tu. hehe.
Ta kenal maka ta cinta. ehemm. hehe. *falsafah apakah haha*
doakan aku dapat bekerja dengan baik2 saja ye.
Sujud syukur
:)

-xoxo-
-publish-



♕ Sharing is Caring. Sincerely by me ; LiNa NaNa ♕